Tanja Mihhailova-Saar: iga hommik kuuleme, et esinemised jäävad ära

uudised.ee

Laulja Tanja Mihhailova-Saar rääkis Star FM hommikuprogrammis Eesti meelelahutustööstuse murekohast: see valdkond pannakse kõige esimesena kinni ja tehakse viimasena lahti.

"Minu esimesed suuremad esinemised on Jaak Joala galal, juhul, kui neid kinni ei panda. Oma muusikat on keeruline esitada. Väga paljud esinemised on ära jäänud, väga paljud on lükatud edasi, veel ei tea kuhu. Midagi ikka on," rääkis Tanja.

"Iga hommiku ärkame ja kuuleme, et kaks esinemist jääb ära, üks viidi järgmisesse aastasse," selgitas ta.

Muusikutele on esinemine peamine sissetuleku allikaks. "Selles mõttes on kurb. Me oleme esimene ala, mis pannakse kinni ja viimane, mis tehakse lahti. Aga mul on see aasta igasuguseid muid asju juurde tulnud, nt mul tuleb raamat välja," rääkis Tanja ja lisas, et teeb üle seitsme aasta kaasa ka muusikalis.

Star FM Hommikuprogrammi saad järele kuulata SIIT!

Kommentaarid puuduvad