Armin Karu leidis tee filmimaailma: olen sõltuvuses millegi suure ärategemisest

uudised.ee

"Suurte kasiinode käivitamine Tallinnas, Riias ja Vilniuses tekitas tohutut adrenaliini. Tahan seda tunnet kogeda uuesti ja aina korrata ja see peab minema inimestele korda," ütleb ettevõtja Armin Karu, kes seob end aina tihedamalt kinomaailmaga.

Ärimees tunnistab, et tunneb end praegu turvaliselt, sest müüs oma kasiinud ja hotelli kaks aastat tagasi maha. "Pääsesin praegusest majanduskriisist ikka väga napilt. Kogesin koroonapuhkuse kahte kuud täiesti teistlaadselt. Sain keskenduda pingevabalt sügavalt inimlikele vajadustele – perekonnale, iseendale ja lugemisele," tunnistab ta.

Filmimaailma sattus Karu puhtalt eneseteostuse eesmärgil. "Filmiäri ei suuda võistelda kinnisvaras teenitava rahaga ja annan endale aru, et inimene peab tegelema ennekõike sellega, milles ta on tugev. Film teeb head mu hingele ja annab väga palju emotsionaalselt tagasi."

Mänguriks ettevõtja end ei pea, ent leiab põnevust just tegude tegemisest. "Olen sõltuvuses millegi suure ärategemisest. Kui pikk protsess viib sinna, mida olen pidanud oluliseks."

Artikkel refereeritud Kroonikast.

 

Kommentaarid puuduvad