Täna
25. okt
8...12
3...10
Homme
26. okt
9...13
5...11

Meelelahutus

Kirsti Timmeri võlukaardid avasid Jürgen Pärnsalu tuleviku

Foto: uudised.ee
17:28 24. september 2020
Autor: uudised.ee

Täna oma uut taroskoobi-raamatut esitlev Kirsti Timmer heitis kaartide abil pilgu ka saatejuht Jürgen Pärnsalu lähitulevikku ning leidis, et tööalaselt on mehel oodata huvitavat aega.

Star FM Hommikuprogrammis külas olnud Kirsti Timmer uuris ennustuskaarte, et selgitada, mis Jürgenit teletöös ees ootab. Selgus, et oodata on huvitavat aega, kuid tekkida võib rahaga seotud probleeme. „Ole ettevaatlik, et sust üle ei sõideta,“ märkis Timmer, lisades, et üldjoontes ootab Jürgenit tunnustus, tähelepanu ja kui ta mugavustsooni kinni ei jää, läheb kõik kenasti. „Sa võid hakata õppima midagi uut, mille vastu tekib huvi seoses terviseteemadega,“ rääkis Kirsti Timmer.

Jürgen Pärnsalu on Star FM Hommikuprogrammi üks juhte, lisaks juhib ta ka TV3 saadet „Duubel“ ning mängib sarjas „Padjaklubi“.

Just täna õhtul toimub Kirsti Timmeri uue raamatu „Taroskoop 2021“ suurejooneliselt maagiline esitluspidu Tallinna kesklinnas. „Mul süda taob, sest ma olen nii rahul selle raamatuga! Arvan, et see on selle aasta kõige ilusam raamat,“ õhkas tuntud taroskoobi-kuninganna. Uus aasta tuleb Timmeri sõnul keeruline: „Kergemaks ei lähe uuel ega ka lähiaja aastatel, sest need panevad meid päris palju proovile; arvan, et eelkõige selleks, et meie väärtushinnangud muutuksid,“ ütles ta.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!