Homme
25. okt
8...12
3...10
Ülehomme
26. okt
9...13
5...11

Meelelahutus

Kiiret paranemist! Beatrice kukkus õnnetult: olin haigevoodis kuu aega

Foto: Tanel Murd/Kroonika
12:48 25. september 2020

"Ma pole iial elus nii palju konte murdnud kui tänavu," ohkab moekunstnikust šampanjabaari pidaja Beatrice. Aprillis murdis ta mõlemad käeluud, viis nädalat tagasi jalaluu. Siiski sai naine valmis uue kollektsiooni ja peab läbi raskuste edasi ka kodurestorani.

Aprillis murdis Beatricel kukkudes mõlemad käeluud, viis nädalat tagasi aga sääreluu. "Libastusin ja korras - sääreluu murd ja rebendid. Olin haigevoodis kuu aega ning tehti ka raske operatsioon. Mul nüüd kruvid ning plaat jalas sees. Väga loodan, et kunagi hakkan taas ilusasti kõndima, kuid taastumine on olnud vaevaline. Praegu kannan alles ortoosi," räägib Beatrice traumast.

Ka hiljutisel Silverspoon galal, kus tuli esitlusele tema värske kollektsioon, liikus naine veel karkude toel. "Midagi sai siiski valmis ja nüüd sain seda näidata. Need on kõige püssimad kleidid, mida kunagi kavandanud olen," on naine rahul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#september #???? ????????

A post shared by Beatrice Fenice (@beatricefenice) on


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!