Televisiooni telgitagustest raamatu kirjutanud Allan Muuk: Ukraina kriis on ilmselt minu senise karjääri tippaeg

Duubel

"Duubel" avaldab täna televisiooni värvikamaid telgitaguseid ja saladusi, sest külas on mees, kes on teles teinud ja näinud peaaegu kõike. Oma verivärskest raamatust, seiklustest ja eluõppetundidest räägib Allan Muuk.

Allan Muuk on reporter olnud enam kui veerand sajandit. Selle aja jooksul on ta teinud lugusid kõikvõimalikel teemadel, olnud kohal nii sõjatandril kui ka olümpiamängudel. 

"Tegelikult hakkasid need kõige meeldejäävamad lood sündima alles siis kui minu karjäär oli pea, et 20 aastat kestnud ehk siis alates 2014. aastast kui ka eratelevisioon sai võimaluse saata reportereid üle piiri," räägib Muuk. Siis hakkaski lumepall veerema ja Allanil avanes esmalt võimalus minna 2014. aastal Sotši taliolümpiamängudele. Seejärel õnnestus reporteril kajastada Ukraina kriisi, mida ta peab muuhulgas üheks oma senise karjääri tipphetkeks. "Nii palju ohte, põnevust, nii palju riski ja adrenaliini ei ole ma kunagi teletööst saanud," räägib ta.

Allani raamat heidab pilgu lisaks tema isiklikule karjäärile veel eratelevisiooni telgitagustesse üldisemalt. Mees kinnitab, et mahlakaid lugusid ja saladuste paljastusi jagub. "Iseasi, mis on kellegi jaoks saladus," muheleb telemees.

"Ma kirjutan ausalt ja õigete nimedega. Seal on pikantseid seiku, seksistseene, on pidude stseene ja armastuslugusid," paljastab ta, et džinn on nüüd pudelist välja lastud.

Vaata täispikka intervjuud videoloost.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11055971[/embed]

Kommentaarid puuduvad