Stefan võttis isiklikul teemal sõna: ma ei soovi seda tunnet kellelegi

uudised.ee

Stefan valutab kodumaal Armeenias toimuva pärast südant ja kirjutas sellest avameelselt ka oma sotsiaalmeedias.

“Te võibolla olete kuulnud, et Armeenias on käimas sõda. Ma tunnen, et ma pean sellest kirjutama,” alustab muusik oma Instagrami postitust.

“Mina, minu vanemad ja samuti kõik minu sugulased on armeenlased. Iga suvi viis isa mind Armeeniasse, et oleksin seal koos oma sugulastega, et näeksin sealset elu ja niimoodi õpiksin paremini nende mõtteviisist aru saama. Seal olles õppisin, et armeenlased on väga soojad ja kokkuhoidvad inimesed ja nendega koos olles ei hakka kunagi igav,” meenutab ta ja nendib: “Mul oli väga valus kuulda, et minu kaks sugulast, Hovsep ja Daniel, kes pidid just kaitseväest koju tulema, läksid sõtta, kus nad kohe saadeti esirindele. Mul on hirm, et minu lähedastega võib midagi juhtuda. Ma ei soovi seda tunnet kellelegi.”

“Ma väga loodan, et see sõda saab kiiresti läbi ja me saame kõik elada rahus,” ütleb ta lõpetuseks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te võibolla olete kuulnud, et Armeenias on käimas sõda. Ma tunnen, et ma pean sellest kirjutama. Mina, minu vanemad ja samuti kõik minu sugulased on armeenlased. Iga suvi viis isa mind Armeeniasse, et oleksin seal koos oma sugulastega, et näeksin sealset elu ja niimoodi õpiksin paremini nende mõtteviisist aru saama. Seal olles õppisin, et armeenlased on väga soojad ja kokkuhoidvad inimesed ja nendega koos olles ei hakka kunagi igav. Mul oli väga valus kuulda, et minu kaks sugulast, Hovsep ja Daniel, kes pidid just kaitseväest koju tulema, läksid sõtta, kus nad kohe saadeti esirindele. Mul on hirm, et minu lähedastega võib midagi juhtuda. Ma ei soovi seda tunnet kellelegi. Ma väga loodan, et see sõda saab kiiresti läbi ja me saame kõik elada rahus.

A post shared by S T E F A N (@stefanairapetjan) on

Kommentaarid puuduvad