Kostüümivõlur Liisi Eesmaa naudib teatraalsust: olen karakterite looja!

uudised.ee

Juba varsti stardib TV3 saate “Maskis laulja” uus hooaeg. Suurshow-le annavad sära fantaasiarohked maskid ja kostüümid. Ent niisama põnev ja pöörane on ka nende looja Liisi Eesmaa ise.

Liisi ütleb enda kohta illusionist, kes loob visuaalseid paralleelmaailmu ja illusioone. “Ma ei pea ennast lihtsalt moekunstnikuks või stilistiks, panen kokku suurema pildi – olen karakterite looja.”

Tema enda riidekapis leidub igasugu põnevaid rõivaid, palju värve, kimonosid ja muid teatraalseid liialdusi. “Mulle meeldib kostüümimäng! Ja eks elu olegi nagu lava, kus saab erinevaid karaktereid esile tuua,” julgustab Liisi kõiki kandma uhkeid värvikombinatsioone. “Värvidel on ju meie meeleolule meeletult võimas mõju.”

Liisi on ema ka kolmeaastasele poisiklutile, kellele sai pandud eriti omapärane nimi. “Nägin kunagi unes, et mul sündis gravitatsiooni eirav laps, kes roomas minu juurde ja teatas, et tema nimi on Kuu,” selgitab ta. 

Artikkel refereeritud Naistelehest.

Kommentaarid puuduvad