Täna
24. okt
5...11
-1...8
Homme
25. okt
8...13
2...10

Meelelahutus

Klõps! Näitleja Jonah Hill on karantiinis tundmatuseni muutunud

Foto: Felipe Trueba/EPA/Scanpix
12:34 15. oktoober 2020
Autor: uudised.ee

Hollywoodi staar Jonah Hill tegi Instagrami postituse, kus ta palub, et tema jälgijad käiksid kindlasti USA presidendivalimistel hääletamas. Juurde lisas ta foto iseendast, kuid nii mõnelgi fännil on raskusi tema ära tundmisega.

Nimelt on "The Wolf of Wall Streeti" staar kasvatanud endale nii võimsa habeme, et teda on vaevu selle alt näha. Oma postituses naljatab Jonah, et ekstreemse karvasuse taga on tema ebakindlus. "Ma tunnen end alati haavatavana, kui ma habeme ära ajan," kirjutas ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I always feel very vulnerable when I shave my beard. Please vote.

A post shared by Jonah Hill (@jonahhill) on


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!