Multimiljonär Neinar Seli toetas ühe eesti räppari muusikavideo valmimist: mulle on oluline andmise rõõm

uudised.ee

Ettevõtja Neinar Seli lubas enda 50. sünnipäeva kõnes, et võtab edaspidi rahulikumalt. Nüüd, kümme aastat hiljem tunnistab ta, et on oma sõnu söönud.

Räppar nublu muusikavideos “Laiaks lüüa” vilksatab Neinari äri­impeeriumi Estiko logo. “Püüan ju minagi käia ajaga kaasas ja trendi tabada, ehkki nublu muusika kohta ei oska midagi arvata. Tähtis on, et publikule ta meeldib.”

“Logo jäädvustamine on artisti tagasiside toetajale. Osalesime ühe toetajana tema muusikavideo projektis. Säärased koostööd on silmi avavad, teevad tuttavaks erinevate inimestega. Mulle on oluline andmise rõõm,” selgitab ta.

Raha pole Neinaril taskus mitte pennigi ning tavaliselt hoiab vaid münte taskus. “Jõukus ei ole mind inimesena muutnud, söön ikka sama liha ja sama muna. Muidugi võiks osta helikopteri, aga mis temaga peale hakatam” lisab ta.

Artikkel refereeritud Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad