Täna
24. okt
5...11
-1...8
Homme
25. okt
8...13
2...10

Meelelahutus

Kõrv peale! Uku Suviste avaldas uue retrohõngulise singli "Torman Tulle"

12:49 16. oktoober 2020
Autor: uudised.ee

Tänavuse Eesti Laulu võitnud Uku Suviste avaldas uue 80ndate stiilis singli „Torman Tulle“ koos retrohõngulise animatsiooniga.

Laulu muusika on kirjutatud koos produtsent Karl-Ander Reismanniga. Sõnade autorid on Jana Hallas ja Karl-Ander Reismann.

“Mäletan hästi kui Karl mulle ühel salvestusel loo esialgset tausta mängis. Selle kaasahaarav sündikäik ja eriti 80ndate atmosfäär jäi mul koheselt kummitama. Kuna olen ka ise 80ndatel sündinud siis suudab see lugu oma saundiga mind mõtetes tagasi viia oma lapsepõlve. Samas suutis Karl-Ander produtseerida loo nii, et 80ndate elemendid on toodud 2020 aasta võtmesse ja väga raadiosõbralikku formaati. Laul räägib ohtlikust teekonnast ja riskide võtmisest elus. Usun, et iga inimene leiab laulusõnadega ka oma paralleele,” kirjeldab Suviste loo sündi.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!