Maski langetanud Joel Ostrat: mul oli nii palav, et ei näinud ühest silmast

uudised.ee

Eile oli eetris "Maskis laulja" teise hooaja esimene osa, kus langetas maski Kalevipoeg, mille taga oli kokk ja ettevõtja Joel Ostrat.

Joel Ostrat tunnistas Star FM hommikuprogrammis, et saatest lahkumine oli "mõlemapoolsel kokkuleppel". "Mulle oli täpselt paras see kaks laulu. Mul olid ka järgmised kaks välja valitud, aga õppimine, laulmine ... oh jeerum!" kirjeldas Ostrat emotsioone.

Esimene proov oli Ostrati sõnul kohutav ja lauluhääle käppa saamiseks tuli palju vaeva näha. "Nii on väga paljudel aladel. Kokkamisel samamoodi. Tee trenn, tee trenni, tee trenni. Lõpuks oskad süüa ka teha," lisas ta.

Ostrati sõnul oli tema kantud mask kõige raskem, mis tegi esinemise ja laval liikumise raskeks. "Mask hakkas peas ohtlikult liikuma ja nähtavus oli väike. Ma tõmbasin maski veel kõvemini endale pähe, aga see oli veel suurem viga, sest õhk sai otsa. Ma üldse imestan, et ma sealt lavalt omal jalal ära tulin, sest õhk oli otsas, pilt oli silmade eest ära kadumas. Mul oli nii palav, et ma ei näinud ühest silmast."

Erisaade "Maski taga" Joel Ostrati teekonnast on TV3 eetris juba täna õhtul kell 21.00! 

Star FM hommikuprogrammi saad järelekuulata SIIT!

Kommentaarid puuduvad