Merlyn Uusküla lendas Küprosele puhkama: ärge istuge kodus ja minge reisile!

uudised.ee

Kuigi koroonaviiruse olukord Eestis pole veel ideaalne ja nakatunuid tuleb järjest juurde, siis leidis muusik Merlyn Uusküla, et on aeg Küprosele lennata.

Merlyn Uusküla avaldas Retro FM hommikuprogrammis, et paljud kardavad reisimist meedia hirmutamise ja valitsuse sõnavõttude tõttu, kui inimestele öeldakse, et kõik peavad peredega kodus istuma.

"Tegelikult on võimalusi hästi palju reisimiseks ja endale tuleb see süsteem selgeks teha, mis praegu toimub. Loomulikult tuleb valmis olla, et endale näomask aeg-ajalt ette panna ja olla natuke paindlikum teatud asjades kui tavaliselt perioodil. Kui sa kohale jõuad, siis keegi ei nõua sinult maski. Võtad maski ära, lähed päikse kätte, naudid head ilma, naudid head veini ja head seltskonda. Puhkus nagu puhkus ikka," kirjeldas ta.

Tal on ka eestlastele positiivne sõnum: "Ärge istuge kodus ja minge reisile. See on väga stressirohke aasta olnud. Ei ole tark rahvale öelda, et nad peavad kodus istuma. Siis jäätegi haigeks, kui päikest ei saa," ütles ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love sunsets???????? #sunset #terrace #cyprus #ladyinred❤️

A post shared by ????Merlyn Uusküla???? (@merlynofficial) on

Kommentaarid puuduvad