Ajastu lõpp: Liina Ariadne avaldas pisarais põhjuse, miks lõpetab Youtube'i videote tegemise

uudised.ee

Armastatud sisuloojatest paar Liina Ariadne Pedanik ja Martti Hallik teatasid oma jälgijatele, et Liina+Martti ühisele kanalile ei ole enam mõnda aega uusi videosid oodata.

Liina ja Martti on koos teinud videosid aastast 2017 ja Liina on alati selgitanud, et on esmalt muusik ning kõik muu on teisejärguline. 

Nüüd aga kogub Liina muusikakarjäär üha enam hoogu ja paar ei leia ühist aega videote tegemiseks. Keeruline on ka žongleerida selle sisu vahel, mida jagada saab ning mida peab veel mitmeid kuid salajas hoidma.

Martti selgitas, et kolm aastat tagasi otsustas ta omanimelise ülipopulaarse kanali veidi kõrvale jätta, et keskenuda Liina ja Martti ühisele kanalile. Nüüd on Martti oma kihlatu muusikaloomes väga olulisel kohal, tegeledes kaadritaguste detailidega ning on ka üks laulukirjutajatest.

Mõlemad avaldasid siiras ja pisaraterohkem klipis, et on oma jälgijatele väga tänulikud ning “hüvasti” asemel kõlab praegu pigem “jällenägemiseni”. Nii Liina kui Martti isiklikud kanalid ja ka nende ühine jäävad endiselt aktiivseks.

“See pole üldse nii dramaatiline,” kinnitab Liina, et ei kavatse oma jälgijate jaoks kuskile kaduda. Pigem saab temast üha rohkem kuulda, sest juba käesoleva nädala reedel jõuab kuulajateni tema uus lugu.

[embed]
[/embed]

Kommentaarid puuduvad