Kristjan Lüüs avaldab toetust seksuaalvähemustele: see keda keegi teine armastab, ei võta meilt midagi ära ja ei ole perversne

uudised.ee

Pärast siseminister Mart Helme väljaütlemisi seksuaalvähemuste suunal, käivitus aktiivne diskussioon geide heaolu kohta Eestis. Seksuaalvähemustele näitab oma toetust näitleja Kristjan Lüüs.

"Hei, sina, homofoob! Sina samuti, rassist! Mu sõbralist hakkab täituma ja just sina oled oodatud rõõmsalt siit minema tõmbama. Õnneks te aeg-ajalt väljendate oma piiratud maailmavaadet, kuid ükshaaval võtab teie kustutamine liiga palju aega minu elust," kirjutab Lüüs Instagramis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristjan Lüüs (@lyysmees) on

"Kui sa veel pole vihast õhku täis läinud, siis ehk on veel võimalus olla korralik human! Nii mõnigi mu hea sõber oli kunagi oma vaadetelt just selline, aga siis juhtus midagi mõeldamatut – ta suutis hoida avatud meele ja mõista, et see keda keegi teine armastab, ei tee teda ennast vähemaks, ei võta temalt midagi ära, ei ole perversne – vaid sina oled oma Onu Heino naljadega ja aru saamata, et ei on ei," tõdeb näitleja. "Kui inimene palub, et ära ütle talle neeger, siis kedagi ei huvita, et sa alati oled nii öelnud. Sulle öeldi terve põhikooli aeg kusik, aga ma ei kutsu sind nii!"

"Nüüd võta oma haavunud heteromehe/-naise ego, mis arvab, et kõik maailma geid tahavad just temaga magada ja kommenteeri siit lahkudes veel viimast korda miskit, mis su arengutasemele vastab, täiskasvanud inimene," lisab Lüüs. 

Loe lähemalt https://elu.ohtuleht.ee/1015385/kristjan-luus-avaldab-toetust-seksuaalvahemustele-see-keda-keegi-teine-armastab-ei-vota-meilt-midagi-ara-ja-pole-perversne

Kommentaarid puuduvad