Raadiohääl Andres Puusepp elas üle äreva olukorra: meie kutsu värises valude käes

uudised.ee

Star FMi saatejuht Andres Puusepp jagab sotsiaalmeedias hirmutavat lugu sellest, kuidas populaarne koertemaius tema lemmikule väga palju valu põhjustas. 

"Saime ühest loomapoest ostuga tasuta kaasa veisesaba ja kahjuks süütuks loetav maius tekitas meile palju muret," kirjutavad loomaomanikud Dorado Instagrami kontol. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dorado The Staffy (@doradothestaffy) on

"Tema maiustas kuivatatud veisesabaga pühapäeval ja esmaspäeva hommikul meie kutsu värises ja hingeldas valude käes. Vahepeal ei suutnud isegi püsti seista. Röntgen näitas maos võõrkeha ja veres oli ka põletikunäit, mis viitas soolepõletikule võõrkehast," kirjeldatakse. 

"Oli tema siis tilgutite all ja õnneks hakkas võõrkeha arstide järelvale all ise soolte kaudu liikuma. Õhtul saime koju. Värinad olid küll kadunud, kuid niutsatused öösel andsid märku valust."

Peremehed kirjeldavad, et koera väljaheites oli ümmargune asi, mida röntgenis peeti vorsti kinnitusmetalliks. Selgus aga, et tegu on hoopis poole sentimeetri paksuse veisesaba diskiga, mille eel ja järel oli veel palju väiksemaid teravate nõelalaadsete äärtega kondijuppe. "Pole ime, et tal valus oli. Need tükid on väga kõvad ja diskid, mis olid katki, olid väga teravate äärtega."

Kuigi koeraomanikud peavad veisesaba üheks ohutuimaks maiuseks, väldivad Puusepad seda edaspidi iga hinna eest. 

Kommentaarid puuduvad