Homme
25. nov
1...10
-5...9
Ülehomme
26. nov
3...9
3...8

Meelelahutus

Merylin Nau valiti menukasse USA tõsielusarja: miljonist jälgijast ja rahast ära ei ütleks!

Foto: Merili Kevvai/Kroonika
12:37 22. oktoober 2020
Autor: uudised.ee

"Rannamaja" esimesest hooajast tuntud Merylin Nau teatas Instagrami vahendusel, et teda valiti USA tõsielusarja "90 Days Fiancé" ("90 Päeva Abielus"), mille formaat on tuntud ka Eesti paljudele Eesti inimestele. Saade kajastab nende ameeriklaste elu, kes on omale välismaalt kaaslase leidnud ning nüüd soovivad oma armastatu endaga USAsse elama kutsuda.

Merylin andis oma Instagrami storys teada, et tal jälgijatega jagada üks suur uudis. "Kas mäletate, kui tegin 1. aprillil nalja, et sain USAs oma reality show, eks? No kuna oli nalja päeva, siis päris nii ei läinud, eksole!"

Seejärel postitab ta järgmise story, kus tõdeb, et naljad kipuvad tal viimasel ajal täide minema. Juba järgmises storys teeb ta pilti meilist, kus on kirjas, et oleks rõõm, kui Merylin oleks saate üks osalistest.

Naine lisab omalt poolt: "Ainuke asi on viisa protsess ja siis good to go. Ma tean, et see on räme creep show (õudne show) ja täielikult scriptitud (ette kirjutatud), aga samas miljonist jälgijast ja rahast ju ära ei ütleks."

Vaata kuvatõmmiseid Merylini story-dest SIIT!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!