Hannes Võrno: kõrgharidusega matse ja mölakaid on kõik kohad täis ja see on kurb

uudised.ee

Meelelahutaja, moekunstnik, poliitik ja kaitseväelane Hannes Võrno rääkis Õhtulehele antud intervjuus, et on hakanud huvi tundma araabia kultuuri vastu ja asunud õppima ka araabia keelt.

Afganistanis käinud Võrno ütleb, et nägi seal selgelt, kuidas tüüpilise lääne inimese, kelle hulka kuuluvad ka meie kaasmaalased eestlased, hoiakud on hästi süstematiseeritud. "Need on kandilised ja vaenulikud nende suhtes, kellel on teistsugune taust või kultuurifoon. Mind hakkas häirima see, mis mind juba ammu häirib lääne kultuuri juures. Inimestelt nõutakse ja aetakse väga palju taga. Tahetakse, et nad oleksid kõik meeletult targad. Käiksid ülikoolis ja oleksid diplomitega. Samas, keegi ei tegele ammu enam kasvatusega. Selliseid kõrgharidusega matse ja mölakaid on kõik kohad täis," sõnab mees, et see on väga kurb.

"Mulle meeldib kui kasvatus käib haridusega kaasas. Need on nagu kaks venda. Kui üks on puudu, siis kahese paadiga kuskile ei sõua," lisab ta. 

Refereeritud täispikka artiklit loe Õhtulehest.
 

Kommentaarid puuduvad