Kitarrist Laur Joamets lööb USAs laineid: minu edu taga on pime õnn ja lai silmaring

uudised.ee

Saates "Hommik Anuga" antud intervjuus rääkis USAs laineid lööv eestlasest kitarrist Laur Joamets, et tema edu taga on pime õnn, kuid muusikaliselt lai silmaring, vahendab Menu ERR.

"Kindlasti aitas see, et ma olin ennast mingil ajal oma pillimängu õppeteekonnal harinud erinevate muusikažanritega. Siin ma tahaks öelda noortele kitarristidele, et mitte kedagi ei huvita kui kõva bluusimees sa oled, mitte kedagi ei huvita, kui kõva kantrimees sa oled, mitte kedagi ei koti, kui kõva rokimees sa oled – sa kunagi ei tea, kes sulle helistab ja küsib su käest, et oi mul on praegu sellist meest vaja," selgitas Joamets.

Olgugi et bändi Sturgill Simpson saatis suur edu, otsustas Joamets sealt siiski edasi liikuda ja oma bändi luua. Uus punt kannab nime Lore ja sinna kuulub ka lauljatar Laura Reed. Üheskoos anti äsja välja oma esimene lugu "Surrender", mida esmaesitleti muusikaajakirjas Rolling Stone.

 

Refereeritud ERR Menust.

Kommentaarid puuduvad