Tulnuka maski langetanud Peeter Oja: mida saated edasi, seda raskem on oma isikut varjata

Duubel

Saade “Maskis Laulja” on täies hoos. Teises saates tutvustati vaatajatele viite uut maski taha peidetud osalist, kellest üks - Peeter Oja, pidi maski langetama. Lisaks temale on meil on külas ka “Maskis laulja” režissöör Anna Stepanova.

Peale saatesse kutse saamist Peeter pikalt ei kaalunud. "Mõtlesin, miks mitte ja see oli päris vahva," kirjeldab ta. 

Küll aga tuli talle üllatusena, et tema vana hea sõber Mart Juur teda ära ei tundnud ning tõdes, et ilmselt polekski ta pikalt suutnud salatseda. "Mida saated edasi, seda raskem on isikut varjata," selgitab ta.

Saate režissöör Anna jaoks on "Maskis laulja" veel suurem kui elu ning ta naudib selle tegemist täiel rinnal. Kõigisse tegelastesse suhtub ta suure armastusega ja lemmikut tal ei ole. "Emotsioonide edasiandmisel on oluline roll detektiividel, sest me proovime luua muinasjutumaailma," räägib ta.

Täispikka intervjuud vaata videost!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11097864[/embed]

Kommentaarid puuduvad