Homme
27. nov
0...5
0...5
Ülehomme
28. nov
0...5
-1...4

Meelelahutus

Jennifer Aniston paneb fännidele südamele: ei ole naljakas hääletada Kanye Westi poolt

Foto: Leon Bennett/Getty Images/AFP/Scanpix
12:28 27. oktoober 2020
Autor: uudised.ee

"Sõprade" staar Jennifer Aniston teatas Instagrami vahendusel, et tema on USA presidendivalimistel hääletanud demokraatide kandidaadi Joe Bideni poolt.

"Ma hääletasin nende poolt, sest hetkel on see riik rohkem lõhestunud kui iialgi varem. Praegu on võim mõnel mehel, kes otsustavad selle üle, mida naised oma kehadega võivad teha," selgitas Aniston, viidates abordiküsimusele.

"Meie praegune president on otsustanud, et rassism ei ole probleemiks. Ta on korduvalt ja avalikult ignoreerinud teadust... Liiga palju inimesi on juba surnud," lisas ta. Näitlejatar tahab, et inimesed mõtleksid sellele, kes on kõige haavatavamad ühiskonnagrupid tänavustel valimistel.

Aniston paneb ühtlasi oma fännidele südamele, et valimised pole naljaasi ning seetõttu ei peaks nad andma oma häält räppar Kanye Westile, kes sel suvel teatas, et ta kandideerib riigipeaks. "Olge palun vastutustundlikud!" teatas ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#IVOTED for @joebiden and @kamalaharris. I dropped my ballot off, and I did it early ???????? I voted for them because right now this country is more divided than ever. Right now, a few men in power are deciding what women can and can’t do with their own bodies. Our current President has decided that racism is a non-issue. He has repeatedly and publicly ignored science... too many people have died. ⠀ I urge you to really consider who is going to be most affected by this election if we stay on the track we’re on right now... your daughters, the LGBTQ+ community, our Black brothers and sisters, the elderly with health conditions, and your future kids and grandkids (who will be tasked with saving a planet that our leadership refuses to believe is hurting). ⠀ ⠀ This whole thing isn’t about one candidate or one single issue, it’s about the future of this country and of the world. Vote for equal human rights, for love, and for decency. ⠀ ❤️????⠀ ⠀ ⠀ PS - It’s not funny to vote for Kanye. I don’t know how else to say it. Please be responsible ????????

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!