Rakvere ööklubi rikkus alkoholimüügipiirangut: tegu oli kahetsusväärse inimliku eksimusega

uudised.ee

Laupäeval avaldati Õhtulehes video, kus ühes Rakvere ööklubis müüakse alkopiirangust hoolimata alkoholi. Ostust on säilinud tšekid ning on näha, et alkoholi müüdi 00.30. Nüüd on klubi avalikult kommenteerinud juhtunut oma Facebooki lehel.

"Tegu on kahetsusväärse inimliku eksimusega, kuna letis oli algaja teenindaja, kes töötas seal iseseisvalt alles esimest nädalat," on kirjas klubi Facebooki lehel.

"Ta ei kontrollinud kella ja märkas tehtud viga alles mõni hetk hiljem ning puhkes seepeale nutma. Ta kinnitas, et tegu on temapoolse eksimusega."

Postitusest selgub tõsiasi: "Ainsaks ostjaks keelatud ajal osutus kõrval asuva konkureeriva klubi omanik ja poliitik Magnus Lehesoo, kes valis ilmselgelt meelega ostu sooritamiseks just selle algaja teenindaja ning filmis ka salaja spetsiaalselt tehtud ostu ja saatis materjalid meediasse ja mujalegi vist."

Mjau kinnitab, et nimetatud joogid olid ainsad alkoholi sisaldavad tšekid pärast südaööd.

Pärast ostude tegemist saatis Lehesoo oma sõpru samuti baari alkoholi ostma, kuid teenindaja oli juba oma viga märganud ega müünud neile alkoholi. "Teenindaja on ise väga šokeeritud ja kurb," tõdeb klubi.

"Mjau annab ametkondadele kontrollimiseks kõik kassade kontrolllindid, kus on näha tooteliselt ja koos kellaaegadega kõik tehtud müügid! Järgime kehtestatud alkoholi jaemüügi piiranguid ja tegu oli kahetsusväärse inimliku eksimusega."

Kommentaarid puuduvad