Erik Orgu aitab uues telesarjas inimestel foobiatega võidelda

uudised.ee

Alates tänasest näeb TV3 kanalil tõelist hirmude assortiid kui alustab tõsielusari "H-rühm", mis toob kokku erinevate foobiatega inimesed, keda aitab oma hirmude ületamisel Erik Orgu.

Mõni kardab näiteks madusid, pimedust või kõrgust. Kuid kardetakse ka kolle, vihmausse, jõusaali, prügikaste või kaine peaga väljas käia.

Saatejuht Erik Orgu on inimeste sisevõitlustele kaasa elanud juba 17 aastat. Tõsi, ennekõike pöördutakse tema poole kaalumurega, ent ka hirmud pole võõras teema. "Näiteks ei julgeta väljas või looduses liikuda, sest kardetakse usse. Ja nii kujunebki välja vähene liikumine," toob mees ühe argise näite.

Lapsepõlves kartis Erik peaaegu kõike, kuid praegu on hirmumeri mehele põlvini. "Ütlen ausalt: hetkel ei karda ma midagi. Kõik, mis pisut närvikõdi pakub – sellele lähenen mõistlikult ja ettevalmistatult. Seda õpetas mulle kunagine suusaõnnetus", räägib mees Naistelehele antud intervjuus.

Refereeritud Õhtulehest.

H-Rühm alustab täna kell 20.00 TV3s!

Kommentaarid puuduvad