Mihkel Raud esitleb uut raamatut: kõnelen pigem peksasaaja positsioonilt

uudised.ee

Sel reedel esitleb Mihkel Raud oma uut raamatut "Võtku homme mind või saatan", mis räägib suhetest. Raud tõdes, et igaühe elus on küll olnud asju, mis oleks võinud teistmoodi olla, kuid neid ei tasu liialt kahetsema jääda.

"Muidugi on asju, mis ma tahaks, et oleks olemata olnud, aga ma väga ei usu kahetsemisesse. Selles mõttes, et ma loomulikult saan ju hiljem aru, kui ma midagi olen valesti teinud ja üritan siis tulevikus seda viga vältida, aga nüüd lihtsalt mõtelda ja haarata igal hommikul südamest või peast või kusagilt kolmandast kohast ja ahhetada, et issand, ma ikka nii hirmsasti kahetsen – no sellel ei ole väga edasiviivat või väga mõistlikku jõudu," rääkis Raud R2 "Hommikus!".

Ta lisas, et raamatu teemade ring on väga lai – näiteks räägib ta seal kaugsuhte toimimisest, aga jagab ka nippe, kuidas endale kaaslast leida.

"Minu positsioon on pigem aga luuser ja niisugune vend, kes on oma naissuhetega alati väga hädas. See on ka tõsi ja see ei ole paraku ka mingi saladus, et ega ma mingi väga hea naissuhete ekspert või asjatundja ei ole, nii et mina kõnelen pigem peksa saaja positsioonilt," tõdes Raud.

Kommentaarid puuduvad