Osaleja ekstreemsust ja närvikõdi toonud “H-Rühmast”: hirm täielikult ära ei kadunud, aga olukord läks palju paremaks

Duubel

Täna õhtul alustab TV3-s uus kodumaine sari "H-Rühm" ehk Hirmurühm, milles osalevad üheksa inimest asuvad otse kaamerate ees oma suurimaid hirme ületama. "Duublis" on külas "H-Rühma" tugiisik toitumisnõustaja Erik Orgu ja rühma liige Aet Sagar.

Aet kardab meeletult roomajaid ja mitte ainult reaalset kohtumist maoga, vaid ka maomustriga esemeid. Naise sõnul on see hirm teda juba aastaid saatnud. „Olen kogu enda elu madusid kartnud, aga selle põhjust ma ei tea,“ rääkis ta.

Erik on saates osalejatele hirmudega silmitsi seismisel ja vabastamisel toetajaks ning innustajaks. „Ütlen, et pead saavutama iga olukorra üle kontrolli. Kõige tähtsam on hirmudega tegeleda, mitte neid eirata. Ütlesin osalejatele, et hirme tuleb võtts mõistusega,“ kirjeldas ta enda tegevust.

Aet tegi suuri edusamme, kuid saade hirmu lõplikult ära ei viinud: „saates ma hirmust lahti ei saanud, aga olukord on palju parem. Võtan nüüd hirmu mõistusega.“  

Vaata täispikka intervjuud videoloost.

 

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11106461[/embed]

Kommentaarid puuduvad