“Rannamaja: raju reede” on väidetavalt nii pöörane, et tele-eetrisse ei jõuagi

uudised.ee

Tõsieluseriaali “Rannamaja: raju reede” esimene osa jõudis 25. oktoobril voogedastusplatvormile Go3 ning teletegijate sõnul on saade nii raju, et tele-eetrisse seda vähemalt lähiajal lasta ei saa.

Saadet veavad juba “Rannamajast” tuntud Seidi, Ada, Viktoria ja Helena, kes külastavad koos erinevaid Eestimaa ööklubisid eesmärgiga leida saatekülalistele kaaslasi. Väidetavalt on oodata üllatusi, nalja, seksi, tülisid ning loomulikult ka õnneliku lõpuga lugusid, sest nii mõnigi paar saab kokku just tänu saatele.

“Seda ma ei tea, kas ta üldse (tele-eetrisse — toim.) jõuab. Go3s võib see olla natuke rajum kui teles. Ma ei ole kindel, kas see eetrisse jõuab ja kui jõuab, siis tuleb saadet jälle natuke ringi teha," selgitavad teletegijad.

Artikkel refereeritud portaalist Geenius.

Kommentaarid puuduvad