Epp Kärsin lapsevanematele: seksuaalkasvatust tuleks maast madalast õpetada, et hilisemaid probleeme vältida

Duubel

Jalgpallilegend David Beckham tõmbas tähelepanu, kui suudles enda 9-aastast tütart Harper Sevenit huultele. Paljudele inimestele selline käitumine ei meeldi. Tänases “Duublis” on külas koolitaja Epp Kärsin, kellega tuleb juttu laste seksuaalsusest. 

Kärsini arvates selles midagi halba ei ole. "Inimesed seostavad seda pilti seksi ja seksuaalsusega, aga mina arvan, et isal on tütrega väga lähedane suhe. Kui see tütrele ei sobiks, siis ta oleks keeranud põse ette või teistmoodi tegevust takistanud," rääkis ta. 

Koolitaja sõnul peaksid Eesti lapsevanemad olema palju vabamad: "eestlased on olemuselt konservatiivsed, kõik reeglid ja normid tuleks ammu ümber teha. Mina teen igal hommikul lapsele musi ja kalli. Lastel tuleks lasta olla sellised, nagu nad tahavad ja kiindumust näidata seal, kus tal on see mugav."   

Üha enam lapsevanemaid otsib abi, et hilisemaid probleeme vältida. "Lastele tuleks maast madalast seksuaalsust õpetada. Neid teemasid tuleks vastavalt vanusele käsitleda, muidu tekib hiljem palju probleeme. Lapsevanemad tahavad lastele seksuaalkasvatuse koolitusi ja nad maksavad selle eest. Räägin hügieenist, tundeõpetusest, emotsioonidest," ütles Kärsin. 

Vaata täispikka intervjuud videost!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11112641[/embed]

Kommentaarid puuduvad