„Inglite aja“ saatejuht Keili Sükijainen: meie võimuses on kinkida uus elu!

uudised.ee

Ka tänavu toetab TV3 südamlik heategevussaade „Inglite aeg“ heade Eestimaa inimeste toel abivajajaid.  Saatejuhi Keili Sükijaineni sõnul muudab „Inglite aeg“ elusid ning seega on info abivajajate kohta väga oodatud. 

„Meie võimuses on kinkida uus elu!“ kinnitab „Inglite aja“ saatejuht ja toimetaja Keili Sükijainen, kelle sõnul oodatakse abivajajate kohta infot veel viimaseid päevi. Seega saab veel teada anda inimestest, kel omal jõul eluraskustest välja tulla pole võimalik, ent keda „Inglite aja“ saade aidata võiks. Info on oodatud telefonile 5504881 või e-posti aadressile: [email protected]

Jõuluajal TV3 eetrisse jõudvasse saatesse valitakse viie abivajaja lood. „Seda valikut on igal aastal väga raske teha, kuna tuge ootavad paljud, ent „Inglite aja“ saatega saame aidata paraku vaid viit perekonda või inimest, kelle mure on kõige suurem,“ selgitab Keili Sükijainen. 

Keili sõnul on läbi aastate eriti sügavalt hinge läinud lood, kus inimene on raskelt haige, ravi on olemas, kuid riik seda ei toeta. Lisaks kõikvõimalikud õnnetustega seotud juhtumid, kus perekond on oma kodust ilma jäänud või kalli pereliikme kaotanud. Abi on saanud ka need, kes vajaksid paranemiseks või hõlpsamaks toimetulekuks kallist aparatuuri, mille soetamine endale jõukohane pole. „Iga lugu on omamoodi unikaalne, kuid kõige olulisem on hätta sattunud inimeste jaoks teadmine, et nad pole oma murega üksi,“ lisab Sükijainen. 

„Inglite aeg“ on TV3 südamlik heategevussaade, milles kogutud summa läheb jagamisele kõigi saates osalevate abivajajate vahel ja nii teavad televaatajad täpselt, kelleni nende annetusraha jõuab. 

„Inglite aja“ saatejuht Keili Sükijainen kutsub aitama ja märkama, sest üksteist peab hoidma!

[embed]https://www.tv3play.ee/play/11061176[/embed]

Kommentaarid puuduvad