TOP 5! Halloweeni filmisoovitused

uudised.ee

Peamiselt Ameerikast tuntud Halloween on jõudnud ka otsapidi Eestisse ning kui sa ei viitsi endale õudsat kostüümi selga tõmmata ja uste taha kollitama minna, siis on sul võimalik kodusest mugavusest vaadata just neid kõige paremaid ja põnevamaid õudusfilme! Go3 turundusjuht Andry Padar aitab välja valida viis parimat õudusfilmi Go3 platvormilt.

1. KARV

Lavastaja: Oskar Rehemaa

IMDB: 7,5

Värskelt valitud Eesti parim lühifilm 2020! Kiilanemise tõttu komplekside küüsis vaevlev Leo võtab kasutusele müstilise juuksekasvuseerumi, mis põhjustab tema kehas groteskseid moondumisi. Nüüd tuleb tal kohutavad muutused peatada enne, kui kaotab oma viimsedki juuksekarvad... või midagi palju enamat. Filmi näed SIIT.

2. MEIE

Lavastaja: Jordan Peele

IMDB: 6,9

Üdini originaalne õudusfilm "Meie" (Us) on Oscariga pärjatud õõvameister Jordan Peele`i (Get Out) uus luupainaja, milles üks kena perekond peab oma elu eest võitlema, kui neile tungivad kallale nende enda hirmuäratavad teisikud. Peaosas suurepärane Lupita Nyong'o! Filmi näed SIIT.

3. KAO ÄRA

Lavastaja: Jordan Peele

IMDB: 7,5

Chris on jõudnud oma pruudi Rose'iga sinnamaani, et on aeg kohtuda neiu vanematega, ja ta kutsutakse nädalavahetuseks Rose'i vanemate maakodusse. Esmalt arvab Chris, et neiu perekonna liialdatult külalislahke käitumine on tingitud närvilisest suhtumisest tütre mustanahalise kallima vastu, ent nädalavahetuse edenedes paljastavad mitmed aina kohutavamad avastused talle tõe, mida ta poleks eales oodata osanud. Filmi näed SIIT.

4. LÕHESTUNUD

Lavastaja: M. Night Shyamalan

IMDB: 7,3

Sügaval Kevini lõhestunud, andekas mõistuses pesitsevad 23 erinevat isiksust, ent ta psühhiaater arvab, et üks isiksus pole end veel ilmutanud – see peaks valitsema kõiki teisi. Kui tahtejõuline ja tähelepanelik Casey ahvatleb teda kolme teismelist tüdrukut röövima, hakkab Kevin kõigi enda sees olevate ja end ümbritsevatega ellujäämise nimel võitlema. Ta sisemiste lahtrite seinad hakkavad kokku varisema. Filmi näed SIIT.

5. PALJU ÕNNE SURMAPÄEVAKS 2

Lavastaja: Christopher Landon

IMDB: 6,2

Põnevik viib vaatajad tagasi tudengineiu Tree painajalikku ajaspiraali, kuid seekord hoopis uut moodi. Lugu leiab aset kaks aastat pärast eelmise filmi sündmusi. Tree siseneb ajaspiraali, et selgitada välja, millest ajafenomen tekkis. Seekord tõdeb peakangelane, et ikka ja jälle surma saada on üllatavalt palju kergem võrreldes katsumustega, mis teda nüüd ees ootavad. Paralleelreaalsuste vahel hüpates eskaleeruvad sündmused peadpööritaval kiirusel. Filmi näed SIIT.

Kommentaarid puuduvad