Tasub teada! Kümme head mõtet, millega pühadel omale olulisi mehi üllatada!

uudised.ee

Jõulude eel võib nii mõnigi leida end suure teadmatuse ees, mida kinkida meesperele. Miskipärast on just meestele keerulisem meelepärast kingiideed leida ja seda arvesse võttes oleme järgnevalt kokku pannud nimekirja kümnest vahvast mõttest, millega üllatada oma isa, kallimat, venda või sõpra.

Inimeses peab kõik ilus olema ja nii tasub tähelepanu pöörata ka oma suuhügieenile. TheraBreath Rainforest Mint suuvesi võimaldab kogeda vihmametsa värskust. Uudse lahendusega suuvesi eemaldab halva hingeõhu ja oma suud niisutava toime abil ei lase sellel tagasi tulla ka pärast pikka tööpäeva. Kui vihmametsa värskus pole päris see, mida otsid, siis TheraBreath pakub veel  mitmete erinevate maitsetega suuloputusvedelikke.

Sporti hindavale mehele on suurepäraseks kingituseks preemium klassi kompaktne multisport GPS kell Garmin Fenix 5S Pluss. See väike abimees on mõeldud nii sportlastele kui ka liikumisest ugupidavale mehele. Lisaks võib kella kandes koju jätta ka tüütu rahakoti, sest kellalt leiab ka kontaktivaba makselahenduse GarminPay.

Kui aga spordikell on kord juba soetatud, siis peab sellest maksimumi võtma ja seda saab teha ainult 24-7 fitnessklubis, mis on avatud 24 tundi ööpäevas. Hinnad on ligitõmbavalt soodsad – vaid 19 euro eest kuus saab sportida nii palju kui süda lustib. Spordiklubi pakub lisaks hästivarustatud jõusaalile ka rühma- ja personaaltreeninguid. Kui aga pole päris kindel, millal sportimiseks läheb, saab mugavalt libistada kingikotti hoopis fitnessklubi kinkekaardi.

Kallitest käekelladest ja tehnikavidinatest veelgi väärtuslikum on aga ühine aeg. Sel aastal leppige kokku, et traditsioonilisi kingitusi jõuluvana tooma ei pea ja selle asemel valige kalendrist sobivad kuupäevad ja veetke need koos hoopis Kalev Spa hotelli ja veekeskuses. Pimedal ajal aitab kosutust leida saun, veekeskus, hoolitsused, mõnus õhtusöök Allee restoranis, öö mugavas voodis, pehmete patjade ja koheva teki all õndsat und nautides ning rikkalik hommikusöök puhanuna ärgates. Kõlab nagu kvaliteetaeg!

Tihti on just naised need, kes märkavad, et kallima parfüüm hakkab otsa lõppema. Selleks, et liigseid kulutusi vältida, tasub piiluda Taxfree.ee veebipoodi, kust leiad armastatuimate brändide parfümeeriat tõeliselt hea hinnaga.

Kingisaajat, kelle nõrkuseks on tehnika, võib üllatada kingitusega, mis avab talle maailma hoopis uue nurga alt. Droon.ee kauplusest ja veebipoest leiab jõulude ajal suured soodustused nii droonidele kui ka hobitoodetele. Pere väiksematele leiab poest suure valiku puldiautosid ja mini-droone. Isadele ja emadele on Droon.ee meeskond loonud aga tõeliselt rõõmu tegevad kingikomplektid, millega jõulupuu ees selfi teha või tulevikus soojamaareisil hetki jäädvustada.

Mehed on üldiselt praktilise loomuga ja mis saaks olla praktilisem kink kui isikupärane, soe ja kvaliteetne pusa? #muhoov pusad ilmselt pikka tutvustust ei vaja ning jõulukingiks sobivad need eriti hästi. Telli sobiliku kohanimega pusa jõulukingiks juba novembrikuus ning saad ostukorvis sooduskoodi "tv3" kasutades #muhoov pusad -10% soodsamalt!

Mis oleks parem kui leida kingikotist üllatus, mida saad ka teistega jagada. Seltskonnamäng Reaalsuskontroll on meelelahutus elukogenud inimesele - kui tunned, et oled elus nii mõndagi näinud, kuulnud ja läbi elanud, siis on see just Sinu jaoks. Sõltuvalt julgusastmest saab mängida kas kinniste või lahtiste kaartidega. Tuleb vaid positiivselt meelestuda, et ka pärast mängu sõbrad edasi olla... Pakis on 111 kaarti, millest igaühel kirjas erinev omadus. Iga kaart algab sõnaga „kõige“ ning kaart tuleb seltskonnas anda sellele inimesele, kelle kohta see omadus kõige enam kehtib. Mida paremini mängijad üksteist tunnevad, seda sujuvamalt mäng kulgeb.

Parimate kingituste hulka kuuluvad elamused ja seda pakub ka Parduri juuksurisalong, mis pole sugugi klassikaline salong, vaid mõnus kohtumispaik meestele ja tõeline juuksuritöökoda. Parduri kinkekaardiga saad mehele kinkida värske välimuse, mida oskab ta kindlasti kõrgelt hinnata.

Käekell on vaieldamatu lemmik aksessuaar, mis ei jäta külmaks ühtegi meesterahvast. Üllata oma poega, meest, vanaisa või hoopis ülemust põneva disaini, uudse värvilahenduse või laheda lemmikbrändiga. Goldtime käekellade valik, hinnaklass ja maailmas tunnustatud brändide rohkus on justkui piiritu. Kõige uuemate ja ägedamate käekelladega saad tutvust teha SIIN!

Eeltoodud nimekirjas on vaid mõned näited, mida vahvat võib oma kallitele kinkida. Kingimõtted tasub teostada juba varakult, et detsembrikuus jääks aega nautida jõulusoojust ja oma pere seltsi.

Vaata lisaks:

Jõulud on ukse ees! Avasta kümme suurepärast ideed, mida kinkida emale, naisele, tütrele või sõbrannale

Päkapikud juba piiluvad! Avasta kümme suurepärast kingiideed pere pisematele 

 

Kommentaarid puuduvad