Homme
26. nov
4...9
3...8
Ülehomme
27. nov
0...5
0...5

Meelelahutus

Vahva klõps! Tomi Rahula tähistas meestepäeva kell kuus hommikul koos jänkudega

Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht
15:38 19. november 2020
Autor: uudised.ee

Tänase Rahvusvaheline Meestepäeva puhul postitas Anni Rahula sotsiaalmeediasse vahva klõpsu: "Me istume nüüd veidi aega kodus, nii et kodune klõps selleks puhuks!"

"Mida Sa teed tavaliselt hommikul kell 6?" alustab Anni postitust.

"See mees siin pildil polnud küll veel eriti ärkvel, kui klõpsu tegin, aga aboluutselt vahet pole kuhu laps ta kutsub - seal ta ka on. Ka hommikul kell 6 (nagu siin pildil juhtus), kui Rubi ta endaga jänkude lumeoru suusamaja ehitama palus."

"Kuna me tänavu vast mägedesse ei saa, siis Rubi saab fantaasiamaailmas vähemalt jänkudega seda suusapuhkust nautida - mäkke tõusta ja liugu lasta, suusaprille proovida ja kakaod juua," märgib Tomi Rahula elukaaslane Anni.

Muuhulgas annab ta eriti huvitava soovituse lastevanemetele: "Ära kunagi ùtle lapsele, et hommikul ootab teda all kingitus ... Võid vabalt öö vahele jätta eriti, kui mainid, et tegemist on jänkudega, kellega saab mängides seiklustele minna!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anni Rahula (@annirahula)


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!