Sisulooja Victoria Villig oli kuulus juba enne tema isa: tahan ka edaspidi kõik ise saavutada

uudised.ee

Eesti üks kuulsamaid youtuber'eid ja noor ettevõtja Victoria Villig oli kuulus juba enne seda, kui tema Bolti kaasasutajast isa Martin Villig tuntuks sai. Suunamudija, kellel nii Instagramis kui Youtube’is üle 50 000 jälgija, tahab ka edaspidi kõik ise saavutada, mitte olla tuntud kui miljonäri tütar. 

Victoria videote põhiteemaks on tervislik ja aktiivne elustiil, mis väljendub retseptide ja treeningute kajastamises. "Kuigi oma põhimõtetega vastuolus pole ma kunagi midagi reklaaminud. Näiteks olen täiskarsklane, seega ma ei reklaami mitte kunagi alkohoolseid jooke,” toob Victoria näite. 

Victoria leiab, et erinevalt eelarvamustest pole raha ja kuulsus teda kuidagi muutnud: "Me oleme olnud täiesti tavaline keskklassi pere, kes elab linna ääres oma väikeses majas ja käib kaks-kolm korda aastas reisimas. Ja see pole muutunud ka nüüd, kus nii mina kui ka mu isa oleme edukamaks saanud ja teoorias võiksime endale rohkem lubada.”

Praegu on Victoria oma eluga väga rahul ja usub, et jätkab sisuloomisega veel mõnda aega. Ta loodab, et varsti räägitakse temast jälle kui Victoria Villigust, mitte kui Martin Villigu tütrest - see häirivat nii teda kui ta isa.

Artikkel refereeritud Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad