Täna
23. jaan
0...3
-1...3
Homme
24. jaan
1...4
-2...3

Meelelahutus

Maarja-Liis Ilus astub üle pika aja lavale: väga vähe tõesti, kui ma mõne kontserdi annan

Foto: Kroonika
12:44 23. november 2020
Autor: uudised.ee

„Ega mind keegi ei näegi eriti, ma põhiliselt toimetangi kodus ja vahel käin jalutamas,“ selgitab Maarja-Liis Ilus saates „Hommik Anuga“, et lapsed võtavad enamus ta ajast, kuid Martti Meumers suutis ta pehmeks rääkida, et anda neli jõulukontserti. „Väga vähe tõesti, kui ma mõne kontserdi annan.“ 

Veel oli saates külas ansambel Noorkuu ning Hanna-Liina Võsa. Koos minnakse 13. detsembril väikesele jõulutuurile. Martti Meumers rõhutab, et kuigi Maarja-Liis jõulutunnet veel ei tunne on ansambel Noorkuu jõuludeks alati valmis. "Meile on see sisse kodeeritud ja ühed jõulud ei tule naljalt ilma kontsertideta," sõnab ta ja mainib, et kui nad vahepeal ei tee midagi, siis jõulude ajaks putitavad end jälle üles.

Viimati, kui Maarja-Liis ja Hanna-Liina ühist lava jagasid oli aastal 1997. „Me ei ole rohkem nii kahekesi laval olnud. Võibolla kuskil möödaminnes. Siis me ei saanud Maarjaga hästi läbi. Maarja ei tea sellest midagi, aga tegelikult olin tülis temaga, ta ei pannud tähele,“ naerab Hanna-Liina. 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!