Täna
23. jaan
0...3
-1...3
Homme
24. jaan
1...4
-2...3

Meelelahutus

Nunnu video! Vaata, kuidas reageeris Tomi Rahula tütar, kui sai teada, et "Maskis laulja" sebra maski all on isa 

Foto: TV3
12:23 23. november 2020
Autor: uudised.ee

Eile õhtul oli eetris "Maskis laulja" 6. saade, kus maski langetas Sebra ehk Tomi Rahula. Saladust hoiti hästi ka Rahula tütrekese eest, kes ei teadnud kuni viimase hetkeni, et maski all on peidus tema isa. 

"Hea töö, Tomi Rahula! Suur katsumus ikkagi! Rubi vaatas ka saate ära ja võtsin ka reaktsiooni videole. Suhteliselt tavaline värk vist. Üritas kohe musi anda issile, aga selle said esimesena hoopis Brigitte Susanne Hunt ja Krista Lensin. Hiljem rokkis mõlema lauluga uuesti. Ma imestasin et ta ei kahtlustanud, sest Tomi siin suvest alates laululinnuke olnud kodus," kirjutab Anni Rahula postituse juurde.

Tänases Star FM-i hommikuprogrammis mainis Tomi, et üks suur motivaator saatesse minemisel oli tema tütar Rubi. Just sellepärast, et talle väga meeldib see saade.

Vaata vahvat videot, kuidas Rahula tütar uudisele reageeris!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anni Rahula (@annirahula)


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!