Rannamaja-Ada põrutab teda paksuks sõimanud inimestele: neil endal on nägu kirvega voolitud

uudised.ee

Tõsieluseriaalist "Rannamaja" tuntust kogunud Ada-Marie Nelke on väsinud inimestest, kes talle nina alla hõõruvad, et 25-aastane neiu on viimasel ajal juurde võtnud.

Nimelt ilmub Go3 platvormile iga nädal "Rannamaja: raju reede" teise hooaja uus episood ning Ada sõnul teab ta ise ka, et ta iga osaga natuke pontsakamaks on muutunud. "Peale saadet võtsin ma veel rohkem juurde, shocking, nii et see kaalunumber aina tõusis, tõusis, tõusis..." räägib Ada Instagrami storyde vahendusel oma kaaluprobleemidest.

Kuigi realitystaari sõnul on ta praeguseks kaalu kontrolli alla saanud, siis ta ei mõista, miks tema välimus nii paljudele inimestele korda läheb. "Mis see teie p*rset torgib? Mis see teie asi on palju ma kaalun?" uurib ta.

"Mulle ei mahu pähe, sest ma pole kedagi ise kunagi bullyinud (kiusanud) või kellegile niimoodi välimuse kohta öelnud. Enamus, kes neid asju ütlevad on tüdrukud ja kutid, kellel endal on nägu kirvega voolitud," põrutab ta.

Alles möödunud nädalal teatas Ada, et ta plaanib minna rinnavähendusoperatsioonile. "Rannamaja" staari sõnul ta lihtsalt enam ei jaksa suure büstiga olla.

Kommentaarid puuduvad