Reket: Pitsa projekt on mind kasvatanud ja mulle iseloomu juurde andnud

uudised.ee

Tänaseks on räpipunt Pitsa, mille koosseisus boipepperoni, reket ja Estoni Kohver, välja tulnud kolme uue looga, millele valminud ka muusikavideod. 

"Mul ei ole väga palju sellist kogemust, ma pole üheski bändis kunagi olnud. Ma kirjutan siis, kui mulle sobib täpselt nendel teemadel ja ma ei võistle ka justkui eetriaja eest kellegagi. See on väga pull kogemus. See on ka logistiliselt väga väljakutsuv olnud, kuidas saada kolm inimest samasse mõtteruumi samal ajal füüsiliselt, vaimselt jne. See on päris palju kasvatanud ja iseloomu mulle juurde andnud," rääkis Tom-Olaf Urb ehk Reket neljapäeval Vikerraadio pärastlõunaprogrammis Toomas Luhatsile.

“Ma ei kujutaks ette, kui sa ei ole üldse skeenes tuntud inimene ja tahad hea lauluga silma paista, siis see vist on borderline võimatu kellegi huvikünnist ületada ilma, et sa visuaalselt ei paku neile midagi. Laule on nii palju ja lõviosa neist me ei kuule mitte kunagi,” kommenteeris Urb.

“Isegi meie peame ju uue projekti ja uue nimega saavutama kõlapinna ja video kindlasti aitab sellega,” jätkas ta.

Üheskoos on muusikud salvestanud juba albumi jagu materjali ja nüüd saavad nad naasta oma tavapäraste muusikakollektiivide juurde – Urb paneb taas rohkem rõhku Reketile ja Kohver 5miinusele.

Refereeritud ERR Menu'st.

Kommentaarid puuduvad