Täna
23. jaan
0...3
-1...3
Homme
24. jaan
1...4
-2...3

Meelelahutus

Sass Henno: kõvem, kui mistahes seadus on su enda südameheadus

Foto: Aivar Kullamaa/Delfi
13:01 25. november 2020
Autor: uudised.ee

Kirjanik Sass Henno võtab enda sotsiaalmeedia lehel sõna seoses maskikohustuse kehtestamisega, pannes kõigile südamele, et kandke maske lugupidamisest nende vastu, kes peavad haigetega töötama - mitte enda vaid nende ohustatute pärast, kelleks on meditsiinitöötajad ja nõrgema immuunsusega inimesed.

"Ma olen ka sümptomiteta. Ma ka endast eriti ei hooli. Ma ka arvan, et see koroonasitt minusugusest kõvast vennast küll jagu ei saa. Aga kui kunagi tsikliga käna panin, siis oli ka minusugusel enda meelest kõval vennal vaja ka siiski arste, kes mu kokku õmbleksid," kirjutab Henno ausalt.

"Mis ma öelda tahan, on lihtne. Sul on kunagi vaja neid samu meditsiinitöötajaid, kes kannavad ka neid ebamugavaid maske, kui meid opereerivad ja kui meie oma tervisega hädas oleme."

"Siis, kui meil arste vaja on, ei aita kuskil kaubanduskeskuses ülbitsemine, et "noh näidake mulle seda koroonat." siis ei aita su seinal debiilsete vandenõuteooriate jagamine. Siis ei aita see, et sa jagasid Jõksi või Madise analüüse, et "näe ükski seadus mind maski kandma ei kohusta."

"Kõvem, kui mistahes seadus on su enda südameheadus. Ja seda, mis seal kirjas on, ei saa öelda mitte keegi teine. Mõtle selle peale."

"Palun kanname maski neis kohtades ja niikaua kui meditsiinisüsteemis töötajad ütlevad, et palun kandke. Sa ei pea kuulama meie "tarku" poliitikašimpanse või interneti vandenõuteoreetikutest kusejoodikuid. Aga toeta meditsiinitöötajaid, kes sind paluvad - sellepärast, et see on neile oluline moraalne toetus."


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!