Uku Suviste järgmise kümne aasta plaanidest: loodan, et toimunud on muutus minu pereelus

uudised.ee

Uku Suviste sõnul elab ja hingab ta muusikat ning on selles viimse hingetõmbeni. "Seda ma veel ei tea, millisel hetkel otsustan, et enam ise nokka lahti ei tee," ütleb muusik ja nüüd ka Annetekoja 2021 patroon Uku Suviste.

Pärast eelmisel kevadel tühistatud Eurovisioni pääses Uku Eesti Laulu poolfinaali enne võistluslugude esitamist. Siiski alustas muusik ettevalmistusi koos kõigi teiste edasipääsejatega ehk madalstardis. "Mul pole mingit eelist ja lähen koos teistega võrdväärselt võistlustulle," ütleb ta. Variante oli laual mitu ja uisapäisa ei saanud uut võistluslugu valida. Sarnaselt eelmise korraga räägib ka see lugu armastusest, ent veidi teise nurga alt.

Mis saab kümne aasta pärast? "Kui prille ette ei pane, siis kindlasti näen udusemalt," viskab Uku esmalt nalja, kuid jääb siis märksa tõsisemaks. "Loodan, et toimunud on muutus minu pereelus, aga lubadusi ei soovi välja anda. Usun samas, et selle jooksul on suurem muutus toimunud kui viimase 20 aasta jooksul."

Refereeritud Naistelehest.

Kommentaarid puuduvad