Argentiinlane Josemaria Camean Maradonast: suri üks elav legend

Duubel

Eile suri 60-aastaselt jalgpallilegend Diego Maradona. See uudis tähendab ühe ajastu lõppu. Maailm kaotas briljantse vutiikooni. Mees, kes oli saatan ja jumal ühes isikus. "Duublis" on külas argentiinlane Josemaria Camean ja jalgpallikommentaator Toomas Vara.

Vara sõnul on suures plaanis legendiks või popkultuuri ikooniks võimalik saada ühtemoodi."Tee mingil kõigile üheselt arusaadaval alal midagi suurt ja sure hästi ruttu ära," ütleb Vara, kuid Maradonaga läks selles mõttes teistmoodi. "Tema oli tõepoolest üliandekas ja ülihea ühel maailma kõige populaarsemal spordialal. Kuid lisaks on oluline, et selle kõrval, milles sa hea oled, oleks veel midagi."

Josemaria ütleb, et Maradonast oli lõpuni võimatu aru saada - maailmast tema ümber ja sellest armastusest tema vastu. "Kindlasti täna suri üks elav legend, sest pole kedagi, kes ei tunneks midagi tugevat Maradona vastu," sõnab ta.

Uudis Maradona surmast mõjus kõigile väga ootamatult ja isegi ajakirjanikud Argentiinas ei julgenud surmauudist kinnitada ega edastada. "Kõigil oli see lootus, et äkki info ei pea paika ja keegi ei tahtnud olla see, kes ütleb, et Maradona on surnud." Isegi mehed nutsid, mis ei ole nii väga tavaline.

Vara lisab, et temagi lootis, et tegemist on valeuudisega ja keegi tegi nalja, kuid kahjuks nii ei olnud.

Vaata täispikka intervjuud videoloost.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11186884[/embed]

Kommentaarid puuduvad