Homme
20. jaan
-13...-3
-17...-4
Ülehomme
21. jaan
-5...4
-12...-2

Meelelahutus

Testi ja saa teada! Kui suur "Üksinda kodus" fänn oled Sina? Loosis auhinnad!

Foto: Capital Pictures/Scanpix
16:02 26. november 2020
Autor: uudised.ee

Just täna saab alguse telejõulude aeg, sest TV3 vaatajateni jõuab taas „Üksinda kodus“. Legendaarne koguperekomöödia on aastaid rõõmustanud nii väikeseid kui ka suuri ning TV3 kutsub fänne testima, kui hästi nad filmi tegelikult tunnevad.

 Kuna filmist on saanud iga-aastane jõuluaja lemmik ning seda on nähtud kordi ja kordi, saab TV3 kodulehel teha testi, et välja selgitada, kui suure „Üksinda kodus“ fänniga tegelikult tegemist on. Testi SIIN!

„Üksinda kodus“ valmis USAs kolmekümne aasta eest (Home Alone, 1990) ning seda armastatakse üle kogu maailma. Täna kell 20.00 on TV3 vaatajatel taas võimalus kaasa elada väikese Kevini jõuluaja seiklusele. Lugu on lihtne: 8-aastane poiss Kevin McCallister jääb jõulude ajal ihuüksi koju, sest pere unustab ta Pariisi jõulupuhkusele sõitmise saginas kogemata maha. Kui esialgu tunneb Kevin üksinda kodus olemisest rõõmu, siis peagi olukord muutub, sest kaks murdvarast Harry ja Marv on otsustanud uhkesse majja röövretkele tulla. Kevinil tuleb üles näidata nutikust ja vaprust, et kurikaelad eemale peletada ja üksinda hakkama saada.

„Öeldakse, et jõulud ei ole saabunud enne, kui Kevin McCallister on üksinda koju jäänud ja Hans Gruber Nakatomi Plaza pilvelõhkujast alla kukkunud,“ muheleb TV3 programmijuht Raimo Kummer. Täpsemalt – „Üksinda kodus“ (Home Alone) ja „Visa hing“ (Die Hard) on populaarsed jõuluaja filmid kogu maailmas ning kuna need on läbi aegade meeldinud ka Eesti televaatajatele, siis näitab TV3 ära mõlema filmi kõik osad tänavugi. Alates 26.novembrist on järjestikustes neljapäevaõhtutes „Üksinda kodus“ viis filmi ning jõulude ajal „Visa hinge“ viis filmi.

Lisaks on TV3 detsembrikuu filmivalikus veel palju suurepärast. Esilinastuvad Eesti filmid „Igitee“, kus oma viimase filmirolli teeb Lembit Ulfsak; samuti ka „Fred Jüssi. Olemise ilu“. Taas jõuab vaatajate ette seiklusrikas kogupere-jõulufilm „Eia jõulud Tondikakul“. Jõulupühade ajal on eetris ka mitmeid varem nähtud ja armastatud animafilme, esilinastuvad aga näiteks „Lumekuninganna II: Elsa ja Anna uued seiklused“, „Lõvikuningas“, „Grinch“, „Pähklipureja ja neli kuiningriiki“ ning „Mary Poppins tuleb tagasi“ jpt.

„Üksinda kodus“ avab jõuluaja TV3s täna kell 20.00!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!