Naudingute ekspert Epp Kärsin on maksimalist: ma ei lepi elus poolkõvade asjadega

uudised.ee

Epp Kärsinist on saanud viie aastaga seksiteemade eestkõneleja, naisteajakirjade lemmikkangelane ja telesaatejuht. Tema koolitused on ülipopulaarsed ja välja müüdud järgmise aasta märtsini. Epu trumbiks on julgus rääkida asjadest nii nagu need on ja seetõttu on ta valitud ka 2020. aasta mõjukaimate inimeste sekka.

Tema visioonis oleks Eesti ühiskond mitu korda terviklikum ja tervem ning rohkemad inimesed õnnelikud, kui oleks rohkem teadmisi iseendast ja oma seksuaalsusest. „Tulevik on õnnelike inimeste kätes, kes tunnevad, et nad on armastatud ja hoitud. Õelad ja kibestunud, kes teistele kaikaid kodarasse loobivad – selliseid ei ole meile vaja. Kui oled ise õnnelik, oskad väärtustada ka teisi enda kõrval. Olen täiesti veendunud, et armastus päästab maailma,” jätkab Epp oma kaubamärgiks kujunenud mantrat.

Kui ta nii täpselt kõike teab, võib arvata, et Epp Kärsin on ise maailma kõige õnnelikum inimene. Kas on? „Olen tahtnud kogu elu areneda ja andnud alati vabaks partneri, kes ei ole suutnud minu kõrval intensiivselt kasvada. Ma ei lepi elus poolkõvade asjadega. Mulle sobib ainult parimast parim. Ses suhtes olen tõesti maksimalist.”

Refereeritud Eesti Päevalehest.

Kommentaarid puuduvad