Täna
24. jaan
1...4
-2...2
Homme
25. jaan
0...3
-1...2

Meelelahutus

Fotod! Kristel Aaslaid tegi üleskutse: küsi vanavanematelt tarkuseteri

Foto: Henri-Kristian Kirsip/Delfi
13:10 02. detsember 2020
Autor: uudised.ee

Laulja ja näitleja Kristel Aaslaid tegi postituse, milles pöörab tähelepanu tähtsale teemale. Nimelt kutsub ta üles enda vanavanemaid meeles pidama.

"Helistasin vanaemale ja rääkisime veidi juttu. Küsisin, mida ta oma nooremale minale ütleks - ta mõtles veidi, arvas esiti, et tagasivaadates on kõik läinud nii nagu minema pidi. Aga, et tööd sai liiga palju tehtud. Soovitas, et ei pea nii palju. Et ei tasu ennast läbi põletada. Arvan, et see kehtib igas asjas. Võtame aega enda jaoks," kirjutas Aaslaid.

Lisaks tegi Aaslaid põneva üleskutse. "Helista vanavanematele, küsi neilt, milliseid tarkuseteri tahaksid nad noortega jagada. Pane nende mõtteterad kirja paberile, tahvlile või muule pinnale, tee sellega koos endast pilti ja jaga seda sotsiaalmeedias ka teistega. Esita sama väljakutse ka kolmele sõbrale. Peame sel keerulisel ajal oma vanavanemaid meeles ja ärgitame neid oma elutarkusi noortega jagama," lisas ta.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!