Täna
24. jaan
1...4
-2...2
Homme
25. jaan
0...3
-1...2

Meelelahutus

Südamlik video! Tänavune Coca-Cola jõulureklaam on tõeline pisarakiskuja

15:05 02. detsember 2020
Autor: uudised.ee

Coca-Cola jõulutuledes veoauto on teleekraani vahendusel juba aastaid jõulutunnet tekitanud ja tänavu avaldatud reklaam pealkirjaga "The Letter" (kiri — eesti k.) mõjub erilise pisarakiskujana. Režissööriks on Oscariga pärjatud Taika Waititi.

Reklaam kujutab endast ühe isa teekonda, kelle missiooniks on oma tütre jõulukiri põhjapoolusele jõuluvanale viia.

Selles 2 minutit ja 30 sekundit kestvas reklaamis näeme, kuidas isa valmistub tööle minema ning tütar ulatab talle kirja, mis on vaja jõuluvanale viia. Kuna isa unustab kirja postitada, peab ta selle ise õigeks ajaks jõuluvanale toimetama. Nii ta asubki teekonnale, mis on täis raskeid katsumusi. Reklaami lõpus aga selgub, et tütre sooviks oli vaid see, et isa jõuluks koju tuleks.

Coca-Cola selgitab, et tänavuse reklaami sõnum on lihtne: "Sel aastal kingi jõuludeks midagi sellist, mida ainult sina saad kinkida. Olgu see siis näost näkku või imeliku videokõne kaudu või lihtsalt kiire sõnum. Oma lähedaste jaoks aja leidmine on see, mis teeb jõuludest aasta kõige erilisema aja, ükskõik, kuidas sa seda teed."


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!