Täna
24. jaan
1...4
-2...2
Homme
25. jaan
0...3
-1...2

Meelelahutus

Draamateatris tuleb lavale Brian Frieli näidend "Igatsuse rapsoodia"

Foto: Ilmar Saabas/Delfi
15:31 03. detsember 2020
Autor: uudised.ee

Draamateatri kammersaalis algasid neljapäeval iiri Tšehhoviks nimetatud Brian Frieli näidendi "Igatsuse rapsoodia" proovid.

See on üks Frieli esimesi näidendeid tema poole sajandi pikkusel loometeel. Frieli teoste õrn ja nukker, vaimukas ja kirglik maailm on lavastaja Priit Pedajast kõnetanud aastaid. Pedajas on kuulsa iirlase tekste lavastanud nii kodus kui võõrsil, Draamateatris on ta varem lavale toonud "Aristokraadid" (2000), "Kodukoha" (2006) ja "Lõikuspeo tantsud" (2012, lavakooli diplomilavastus).

Lavastuses mängivad Ülle Kaljuste, Ain Lutsepp, Märten Metsaviir, Ester Pajusoo, Laine Mägi, Amanda Hermiine Künnapas, Tõnu Oja, Viire Valdma, Martin Veinmann, Mari Lill. Kunstnikutöö on Pille Jäneselt, näidendi tõlkis Krista Kaer.

"Igatsuse rapsoodia" esietendub 27. veebruaril Draamateatri väikses saalis.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!