Aafrikas seigelnud Kristjan Jõekalda: Eesti kliima ei ole lõunamaa kissell, vaid sama hea kui viin kiluvõileivaga!

uudised.ee

Terve novembrikuu Aafrikas, Sansibaril ja Tansaanias seigelnud kaks kanget on kodukamarale jõudnud ning rõõmustavad siin valitseva sügiskaamose üle. 

"Saabusime öösel Eestisse, selleks hetkeks olime lennanud terve ööpäeva," meenutab Kristjan Jõekalda. "Kui hommikul kodus oma voodis ärkasin, oli väljas jätkuvalt ööpimedus, ehkki vist oli hommik – panin jope selga ja jalutasin mitu ringi ümber kodu. Õues oli kolm kraadi sooja, ninal hakkas külm, aga udu ja pimedus mulle meeldivad. Sellist värskust ja mõtteselgust ei ole ma endas ammu tundnud. Eesti kliima ei ole lõunamaa kissell, vaid sama hea kui viin kiluvõileivaga! Õhk on värske ja mõte terav!"

Sansibaril jahutas teletäht end konditsioneeritud õhuga hotellis, kuna kuumus väljas pani veerand tunniga higistama ja mõte hangus, vahendab Kroonika.

Kodusoleku vastu ei ole Kristjanil midagi: "Teedule meeldib see olukord eriti, kuna oleme mõlemad enese­isolatsioonis. Tal on võimalik minuga pidevalt koosolekuid teha, sest oleme teineteisel ainsad, kellega on lubatud kohtuda.

Saade "Kaks kanget" rõõmustab televaatajaid juba järgmisel kevadel.

Kommentaarid puuduvad