Vahva mõte! Birgit Sarrap avas Raekoja platsil oma müügimajakese

uudised.ee

Keerulistel aegadel on leidlikkus võti ja seda teavad ka muusikutepaar Birgit ja Indrek Sarrap. Nimelt soetasid nad värskelt avatud Raekoja platsi jõuluturule müügimajakese, kust leiab nii Eesti muusikute loomingut kui ka meie disainerite käsitööd. 

"Olime väga õnnelikud, et selle võimaluse saime. Meil oli juba eelmisel jõuluajal idee siia majake rentida," räägib Birgit. "Kauba sortimendi kokkusaamiseks ja majakese soojustamiseks ning kaunistamiseks oli aega vaid napid kümme päeva. Meil tuli mõte müüa CD-plaate, mida saab tänapäeval üsna vähestest kohtadest, paljud on ­autogrammiseeritud ka. Lisasime plaatidele ka raamatud ning Eesti disainerite ehteid ja küünlaid, et kõikidele pereliikmetele saaks kingid ühest kohast kätte. Toetame nii Eesti muusikuid ja disainereid."

Birgit ütleb, et nii mõnigi ostja on meeldivalt üllatunud, kui lavalt tuttav nägu talle boksist vastu vaatab. Praegu on lauljatari sõnul tal aega müüjatööd teha, sest esinemisi on pigem vähe: "Õnneks praegu on veel Swingersite jõulutuur jõus. Kuid kõik võib muutuda päevadega, kui koroonapandeemia seis halveneb."

Kommentaarid puuduvad