Julm jõulukingitus: Hendrik Sal-Saller kaebas abikaasa Beriti kohtusse

uudised.ee

Kevadel jõudis avalikkuse ette Hendrik ja Berit Sal-Salleri ühine lahutusteade. Seitse ja pool kuud hiljem pole nad ikka veel lahutusasjades kokkuleppele jõudnud ning Hendrik, kes oli ka lahutuse algatajaks, on läinud Beriti vastu kohtusse.

Õige pea pärast Hendrik Sal-Salleri ja Berit Sal-Salleri teadet sotsiaalmeedias, et nad lahutavad abielu, tuli avalikuks ka Hendriku uus suhe – muusik kaotas oma südame endast 29 aastat nooremale Merille Madi­bergile.

Nüüd andis Hendrik kohtusse lahutushagi. Beritile tuli see ebameeldiva üllatusena, sest ta lootis abielulahutuse osas kokkuleppele jõuda kohtuväliselt. “Jah, see fakt vastab kahjuks tõele,” kinnitab Berit.

Milles täpsemalt kokkuleppele pole jõutud, Berit ei avalda. Beritit on juba paar kuud toetanud ja nõustanud tema esindaja, vandeadvokaat Maria Mägi-Rohtmets.

Artikkel refereeritud Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad