Tõeline proovikivi algajatele: Kethi Uibomägi otsib assistenti!

Duubel

Pandeemiast räsitud aastal on paljude inimeste sissetulek vähenenud ning mis seal salata: eriti palju on pidanud lõivu maksma meelelahutajad, kes on pidanud kõvasti rihma pingutama. Seda üllatuslikum oli laulja ja saatejuhi Kethi Uibomäe hiljutine kuulutus, et temal on tegemisi nii palju, et ta otsib endale assistenti. Meie lisatööst ära ei ütleks, nii et läksime Kethi juurde proovipäevale.

Pandeemiast räsitud aastal on paljude inimeste sissetulek vähenenud ning mis seal salata: eriti palju on pidanud lõivu maksma meelelahutajad, kes on pidanud kõvasti rihma pingutama. Seda üllatuslikum oli laulja ja saatejuhi Kethi Uibomäe hiljutine kuulutus, et temal on tegemisi nii palju, et ta otsib endale assistenti. Meie lisatööst ära ei ütleks, nii et läksime Kethi juurde proovipäevale.

Kommentaarid puuduvad