Märt Avandi meenutab: lapsepõlves oli kõige õudsem nähtus pehme pakk

uudised.ee

Näitleja Märt Avandi käis “Õhtu!” saates rääkimas jõulufilmist “Ulf”, kus tulid jutuks ka kingitused.

Kingituste tegemine pole alati sugugi lihtne, sest vahel ei tea, mis teisele meeldida võiks.

“Minul on niivõrd hea abikaasa, et peaks end kuidagi halvasti tundma, kui mõni asi on liiga suur, mis pannakse selga, või ehted ei meeldi. Ta paneb need lihtsalt kõrvale ja ei räägi sellest,” jagas Avandi paari kogemust, mis tal aastate jooksul juhtunud on.

“Aga ma ise mäletan lapsepõlvest seda, et kõige õudsem nähtus nääride ajal oli pehme pakk. Pehme pakk tähendas, et seal oli kampsun või mingi pluus. See oli karjuvalt ebaõiglane. Sa oled ju seda kingitust oodanud kaua ja siis saad pehme paki. Mitte Tšaika või Volvo mudeli,” meenutas Avandi.

Kommentaarid puuduvad