Šamaan Anu Pahka: Eestis aktsepteeritakse vaid Marilyn Kerrot

Seitsmesed

"Duubel" kutsus külla šamaan Anu Pahka, et rääkida maagiast ja uurida, kes on Eesti esinõid. 

Pahka sõnul on Eestis üks tuntud nõid. "Eesti rahvas on nõidasid täis, aga aktsepteeritakse Marilyn Kerrot. Mina Marilyni isiklikult ei tunne, aga ta on mulle häid nõuandeid jaganud – ta ütles, et saan Venemaa selgeltnägijate saatest palju tutvusi," rääkis Anu.

Kuidas saada aru, kas tegemist on õige nõiaga? "Sellest ei saa kohe aru, vaid siis, kui asjad ei toimi. Õige nõid peab veenduma, et loitsu tehes ei kannataks ka vastuvõtule tulnud inimene," rääkis saatekülaline.

Pahka ennustab, et koroonaolukord lähiajal lahendust ei saa: "järgmine aasta on veel keeruline, aga võtame asja positiivselt, sest härg on loom, kes hakkab kündma ja uuesti üles ehitama. Peame vastu pidama."

Vaata täispikka intervjuud videost!

“Duubel” kutsus külla šamaan Anu Pahka, et rääkida maagiast ja uurida, kes on Eesti esinõid. 

Pahka sõnul on Eestis üks tuntud nõid. “Eesti rahvas on nõidasid täis, aga aktsepteeritakse Marilyn Kerrot. Mina Marilyni isiklikult ei tunne, aga ta on mulle häid nõuandeid jaganud – ta ütles, et saan Venemaa selgeltnägijate saatest palju tutvusi,” rääkis Anu.

Kuidas saada aru, kas tegemist on õige nõiaga? “Sellest ei saa kohe aru, vaid siis, kui asjad ei toimi. Õige nõid peab veenduma, et loitsu tehes ei kannataks ka vastuvõtule tulnud inimene,” rääkis saatekülaline.

Pahka ennustab, et koroonaolukord lähiajal lahendust ei saa: “järgmine aasta on veel keeruline, aga võtame asja positiivselt, sest härg on loom, kes hakkab kündma ja uuesti üles ehitama. Peame vastu pidama.”

Vaata täispikka intervjuud videost!

Kommentaarid puuduvad