Uuele aastale uues kodus vallalisena vastu minev Brigitte Susanne Hunt: kodu sisustamine läks planeeritust viis korda kallimaks

uudised.ee

Eesti seksikaima naise tiitlit kandev Brigitte Susanne Hunt läheb uuele aastale vastu vaba ja vallalisena. Tänavu kujundas ta ümber oma armuelu ja korteri.

Eesti ühe edukaima suunamudijana on Brigittel suur eelis saada paljud asjad ja teenused koostöö raames tasuta või poolmuidu. Korteri sisustamisel see päris nii ei olnud, kuid allahindlust ta siiski sai, kirjutas Kroonika. 

“Rahakotirauad avanesid ikka korralikult. Kogu sisustamine ja remont sai lõpuks neli kuni viis korda kallim kui olin planeerinud. Ainuüksi köögisaar maksis 2500 eurot ja kaks öökappi kokku sama palju kui uus iPhone ehk üle tuhande euro,” annab Brigitte aimu hindadest.

 

Loe täispikka artiklit Kroonikast 

 

Kommentaarid puuduvad